Badacsonyi borok.

2012.05.05. 03:12

Nem a kedvenceim!

De!

Mégse tudom megállni, hogy ne igyak, ha ott vagyok. Ugyanis a házigazda úgy áll hozzám, mintha gyermekkori cimborák lennénk, vagy, mintha egy utcában nőttünk volna fel. Ezt a közvetlen vendégszeretetet még soha sehol a büdös életben nem tapasztaltam.

Le a kalappal! Ettől az embertől tanulnia kellene minden magyar vendéglátósnak! Ez nem vicc!
Tudja, hogy mi a visszatérő hálás vendég megfogásának a módja, és mindezt úgy csinálja, hogy fel sem tűnik neked, a vendégnek, hogy azért akarsz visszamenni, hogy költs! Bár lehet nem is ez a célja vendéglátónknak, mindenestre elismerésem neki, Ő a kedvencem a hegyen!

Persze a külső tényezők is mellette állnak, olyan mint az átkozott balatoni fullpanoráma, a naplemente mindenkori csodás látványa, és úgy maga a Badacsony szürreálisan szép miliője...

A bejegyzés trackback címe:

https://addelo.blog.hu/api/trackback/id/tr844489514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása